Bra med flytthjälp

God morgon, god morgon, hoppas ni alla haft en riktigt bra helg här i Uddevalla! Dagens inlägg är till för dem som behöver flytthjälp för här har jag ett tips till er! När flyttdagen närmar sig kanske du vill packa allting själv. Det är bra och fint, men hur ska du flytta de saker du packat ihop? Kanske har du samlat ihop ett gäng vänner och arbetskamrater men uppriktigt sagt, känner du inte att du pressar dem? I alla fall om det är femtioelfte gången du flyttar och de har ställt upp förr. Det kan alltid vara en bra sak att satsa lita pengar på att anlita en flyttfirma, för det är varken särskilt dyrt och eftersom de är professionella så tar de hand om allt som har med din flytthjälp att göra så att du slipper be någon annan. Det betyder inte att de packar åt dig – det gör inte flyttfirmorna – jo, det kan de göra men det är oftast en tilläggstjänst, men de flyttar lådorna och möblerna. Ofta är detta allt du behöver när flyttdagen närmar sig, för det är nästan bättre att slappna av än att fortsätta packa ????

Som ni vet har jag haft svårt att rota mig i någon bostad så det är därför jag har flyttat så många gånger men det har vänt sedan jag gick till en psykolog och kom på en del grejer om mig själv. Denna rotlöshet bottnar i sår från barndomen och nu när jag har förstått detta så har jag även förstått att det inte hjälper att hålla på att flytta en gång om året. Nu ska jag inte flytta igen såtillvida att jag inte träffar den rätta och vill skaffa barn och familj. Som sagt, ska ni ha flytthjälp så anlita gärna en professionell flyttfirma!