En mysig restaurang på Östermalm

Hej alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag har under den senaste tiden fått frågor om tips angående det här med restauranger på Östermalm, vilket såklart är förståeligt, då jag själv inte känner att utbudet är så fantastiskt. Jag hittade faktiskt dock en restaurang för inte så länge sedan som jag verkligt har kommit att tycka om, nämligen Nygrens Catering & Event HB. Jag hittade faktiskt denna restaurang i somras med mina vänner och vi har sedan dess faktiskt besökt stället många gånger. Det blev tillochmed till vårt standardställe under sommaren, och vi har även nu under hösten besökt restaurangen, som även nu under denna lite mörkare tid är väldigt mysig. Detta företag är väldigt unikt, och det är varför jag tycker om det så mycket. Nygrens Catering & Event HB serverar Smørrebrød, som serveras som mellanrätter som varierar i storlek. Detta är verkligen hur bra som helst enligt mig, då det finns otroligt mycket goda rätter. Man kan tack vare detta välja flera olika rätter. Vi vet ju alla hur svårt det kan vara att endast välja en rätt när man går ut och äter på restaurang. Det är även dessa Smørrebrød som gör att varken jag eller mina vänner har tröttnat på just Nygrens Catering & Event HB, då det finns så mycket gott att välja på.

Jag är så glad över att ha hittat denna restaurang, då jag verkligen tröttnat på resterande restaurangen på Östermalm, då jag inte tycker att det finns så många restauranger som är så unika och speciella. Jag vet att ju som sagt att ni är många som befinner er på Östermalm precis som jag, och som har svårt att hitta trevliga och mysiga restauranger i området. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, vilket är anledningen till varför jag vill tipsa er om just Nygrens Catering & Event HB.