Jag fick hjälp med blomsterarrangemang

God förmiddag mina fina läsare. Jag har sett på statistiken att ni tycker om när jag rekommenderar olika typer av företag till er, så jag tänkte att jag återigen gör det. Vi spolar tillbaka tiden ungefär tre månader, till dagen då jag hade min 25-årsfest. Jag ville ha allt väldigt snyggt och stilrent med massa blommor, därför tog jag kontakt med företaget Stig Centerfeldt Blommor AB som hjälpte mig med blomsterarrangemang till festen.

Jag var inställd på att hitta ett företag som arbetade med kvalitativa blommor i Staffanstorp med omnejd som kunde hjälpa mig att fixa arrangemang med mina favoritblommor och samtidigt sälja det till ett rimligt pris. Jag fick rekommendationen av en nära kompis att söka mer information om det här företaget då hon hört mycket bra om dem och att de säkerligen kunde hjälpa mig med vad jag behövde. Jag besökte dem för tjänsten och fick mycket tips om hur jag kunde kombinera mina favoritblommor för att få det som snyggast och information om hur allt skulle gå till och kosta. Personalen fick mina önskemål om hur mina blommor i Staffanstorp skulle se ut som de sedan kunde arbeta med fram tills datumet jag skulle hämta ut dem. Dagen var kommen och när jag väl fick se mina blomsterarrangemang tappade jag min haka för att de var så vackra. Komplimangerna för dem rullande in under festen och jag kunde inte mer än stolt över att jag bett just det här företaget om hjälp med mina blommor. Om du behöver hjälp med blommor i Staffanstorp som resulterar i ett noggrant och häpnadsväckande arbete rekommenderar jag er där här företaget.