Besiktiga ditt hus för anmärkningar

Hejsan! När man besiktar sitt hus kan det finnas besiktningsanmärkningar. Dessa besiktningsanmärkningar kan vara bra att ta itu med innan man säljer huset, eftersom de kan påverka priset på huset. Besiktningsföretaget jag vände mig till för att få reda på vilka fel som fanns i mitt hus hjälpte mig med detta. De berättade vilka fel som fanns och hur mycket det kunde påverka priset på huset. Det är något jag tycker alla som ska sälja huset bör göra, besikta huset och se vilka besiktningsanmärkningar som finns. Då kan man ta itu med dessa anmärkningar innan man säljer, vilket kan leda till en högre pris vid försäljningen. Sedan kan ingen komma och påstå att det var dolda fel som man som säljare skulle ha känt till för när man ser till att besiktiga sitt hus så har man vidtagit alla nödvändiga åtgärder. 

Företaget som jag vände mig till kan ni läsa om här, men jag ska säga att det är ett företag som vänder sig till alla i Nacka och Lidingö som vill få den här hjälpen och ni kan klicka här för att komma till hemsidan och läsa mer om företaget och hur ni kan komma i kontakt med dem. Jag hoppas att detta inlägg kan hjälpa er inför besiktningen av ert hus! Jag kan gärna svara på frågor och jag lämnar därför kommentarsfältet öppet, men det kan hända att jag stänger det, det beror på hur många frågor som kommer in. För jag vill som vanligt kunna besvara alla som hör av sig och ibland när det är 100-tals personer som hör av sig så kan jag ju omöjligt svara alla och då är det bättre att jag stänger ner. Men med dem orden får jag önska er alla en riktigt fin fortsättning på denna soliga och härliga dag!