Farsan är elektriker

Farsan är elektriker och jag funderar på om jag ska bli det också. Det verkar kul eftersom han alltid berättar för mig att han får laga trasiga elkablar och installera nya. Han berättar också om när en dålig ledning gav hans vän elchocker och han svimmade. Men det var inte så roligt men det gick bra efter att han varit en natt på observation på sjukhuset.

Jag vill verkligen bli elektriker eftersom jag kan hjälpa människor, tjäna pengar och ha roligt på mitt jobb. Det verkar vara ett bra val för mig också eftersom jag är bra på att arbeta med händerna och på matematik, vilket också behövs. Jag vill också bo kvar i Bengtsfors efter plugget men de flesta måste flytta för de säger att det inte finns någon framtid här. Det är fel, bara det att man får välja ett yrke som behövs även här. Vad tycker du? Är det en bra idé att jag blir elektriker? Skriv nere i kommentarsfältet och säg vad du tycker, men håll ingen otrevlig ton för då stänger jag av dig med en gång. Farsan tjänar rätt så bra och det verkar vara ett yrke där man kan få bra lön. Det är klart att i början får man inte lika mycket betalt som efter några år men det är i alla fall en bra löneutveckling för dem som väljer detta yrke. Nog talat om mig, hur är det med er. Vad ska ni göra under jullovet som det bara är en månad kvar till? Jag ska la vara hemma för det mesta för pandemin är inte över än även om jag är vaccinerad så stänger kanske samhället ner igen om smittspridningen tar fart och allt tyder ju på det!